Nieuws

Belgische terroristen in Syrië roepen op tot de jihad en aanslagen in België


BHU4gFqCQAEXy-J

Dit is het beeld dat terroristen in Syrië ook willen zien in hun landen van herkomst tot een islamitisch kalifaat ook daar zal heersen.

Artikel door onze correspondent Chessy

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 4 juni 2014 – Wat in het verleden door de extremist Abu Imran en zijn in Syrië strijdende pupillen alleen in besloten kringen werd geroepen – hetgeen waarvoor ik meerdere malen in mijn artikelen voor heb gewaarschuwd – komt uit. In mijn artikelen, zoals Irak: de ‘place to be’, voorspelde ik het en het wordt nu, na de Brusselse terroristische aanslag, openlijk vanuit Syrië geroepen door de Belgische terroristen. De extreem gevaarlijke Vlaamse Qotbi terrorist Abu Gastbijshaam roept op Facebook op tot het plegen van aanslagen in het België, die identiek zijn aan de aanslagen van Mohamed Merah, Mehdi Nemmouche, Michael Abedolajo, Michael Adebowale, Mohamed Bouyeri en Anders Breivik.

Het bloed, de rijkdom en de eer van niet-moslims in België mag nu vergoten worden.” – De Belgische terrorist Abu Gastbijshaam vanuit Syrië.

Aanslagen in een stijl waar ik meerdere malen voor heb gewaarschuwd en waarvan we een voorproefje hebben gezien in Brussel. We moeten niet verwachten dat de terroristen een aanslag gaan plegen als die van 9-11. Een aanslag zoals gepleegd door Mohamed Merah, Mehdi Nemmouche, Michael Abedolajo, Michael Adebowale, Mohamed Bouyeri en Anders Breivik zijn goedkoper en hebben veel meer impact. Zorgwekkend is het dat Abu Gastbijshaam vindt dat het bloed, de rijkdom en de eer van niet-moslims in België vergoten mag worden, wat een duidelijke indicatie is dat zij aanslagen gaan plegen op burgerdoelen.

België zal binnen zeer korte termijn wellicht weer getroffen worden door aanslagen

Baserend op een aantal activiteiten en geluiden trek ik angstig de conclusie zoals ik die ook heb getrokken op 2 mei 2014 en op 22 mei 2014, zoals bekend is bij sommigen. Dat we er rekening mee moeten houden dat België wellicht binnen zeer korte termijn weer getroffen kan worden door een aanslag. Abu Imran en Anjem Choudery hebben, nadat Mohamed Chentouf Nederland was uitgezet, een Europese basis gecreëerd voor al-Qaida. Ik hoop dat de verantwoordelijken inzien dat ze deze strijd aan het verliezen zijn en dat ze een beroep moeten doen op de ‘professionals’, die binnen zes maanden tijd meer resultaat gaan boeken op het gebied van moslim-extremisme dan heel de staatsveiligheid samen in vijf jaar.

Lees ook deze artikelen waarin ik maandenlang waarschuwde tegen een aanslag in België:

.

Takfirisch protest voor moslimgevangenen aan de gevangenis van Antwerpen het voorbije weekeinde.

.

.

1901516_10203038986674600_452350914_n

Abu Gastbijshaam.

Moge Allah swt meer jongeren laten opstaan die de voorbeeld nemen van diegene die de aanslag heeft gepleegd in de joodse museum yaa ikwa de shahada is niet enkel in shaam maar ook in belgie te vinden Wallahi hun bloed, rijkdom en hun eer is halal voor ons neem de voorbeeld van mohammed merrah rahimuLlah en wees een doorn in de ogen van deze vijande van islaam

.

.

Chessy.

Reacties

2 gedachtes over “Belgische terroristen in Syrië roepen op tot de jihad en aanslagen in België

  1. Dit is op freesuriyah herblogd.

    Geplaatst door suriyahfighter | 4 juni 2014, 14:49
  2. Ik vraag me af of die “mannen” welke hun gezicht verbergen, misschien toch jannetten zijn.Of zijn ze te laf om hun gezicht te laten zien? Als ze de islam toch willen verkondigen,doe dat dan eerst in je eigen land. En breng eerst vrede vooral je anderen beschuldigt.

    Geplaatst door Ben Mogal | 4 juni 2014, 19:03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: