Nieuws

Mehdi Nemmouche: de doder in het Joods Museum


BpIWRc6CEAEGRbW

Mehdi Nemmouche (rechts) en zijn voorbeeld Mohamed Merah (links).

Artikel door onze correspondent Chessy

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 4 juni 2014 – De terrorist Mehdi Nemmouche werd geboren in 1985 en was zeer bekend bij de Franse politie, mede als gevolg van zijn aandeel in een brute gewapende overval. Maar hij kwam later pas onder de aandacht van de Franse veiligheidsdiensten nadat hij vorig jaar naar Syrië was afgereisd voor de globale jihad en nadat hij in de gevangenis al radicaliseringssignalen vertoond had.

Hij betrad Syrië wellicht via Gaziantep, Birecik en Suruc met als uiteindelijke bestemming Ar-Raqqa wat tegenwoordig door de terroristen al-Qaida wordt genoemd. De diverse geluiden afkomstig van Franse, Belgische en Nederlandse ISIS-terroristen bevestigen dat de Franse terrorist vocht voor de Islamitische Staat van Irak en Sham (ISIS). Hij verbleef voor zijn vertrek uit Syrië in Ar-Raqqa, waar veel Franse terroristen zich ophouden.

De terrorist Mehdi Nemmouche zou tussen november en december 2013 Syrië hebben verlaten en was volgens de Franse veiligheidsdienst begin januari 2014 in Frankrijk aangekomen. De terrorist Mehdi Nemmouche heeft volgens de net geschetste westerse jihadisten niet actief meegedaan aan de ribaat (grensbewaking) en verder heeft hij ook minimaal gestreden. Als gevolg van zijn verleden werd door de commandanten van ISIS gepolst wat hij zou voelen om een aanslag te plegen in het Westen. Na zijn toestemming werd hij uit de strijd gehaald en overgeplaatst naar de luxe-radicaliseringsvilla’s waar hij getraind werd tot wat hij nu geworden is.

Respect en advies voor de Belgische overheid

Ik vind het zeer uitmuntend hoe de Belgische overheid, staatsveiligheid en de politie zich hebben opgesteld na de aanslag. Ze hebben geen paniekvoetbal gespeeld en hun besluiten goed ingecalculeerd. Ik adviseer hen zo verder te gaan en vooral deze dagen geen overhaastige beslissingen te nemen.

Zij moeten onderzoeken of Mehdi Nemmouche niet overnacht heeft in een moskee buiten Brussel. Vooral de moskeeën van Jamahaat Tableeg zijn erom bekend dat deze geweldloze groepering moslims in staat stelt een aantal dagen in de moskeeën te overnachten voor dawa.

Verder zouden zij er goed aan doen te onderzoeken of de terrorist Mehdi Nemmouche voor zijn aanslag niet in Nederland verbleven heeft. Zoals ook het geval was met Jejoen Bontinck en andere teruggekeerde Belgische terroristen, aangezien hij opgepakt is in een bus die vertrokken was vanuit Amsterdam, waarin toevallig ook twee Nederlanders opgepakt zijn voor terrorisme.

Uit de stijl waarop de aanslag werd gepleegd kunnen we een aantal conclusies trekken:

1.     Zoals ik al vaker heb aangegeven in mijn artikelen traint ISIS haar westerse leden daadwerkelijk om gerichte aanslagen te plegen in het Westen.

2.     De teruggekeerde westerse strijders vormen een nog grotere dreiging dan de achtergebleven terroristen.

3.     De gekozen plek waar de aanslag werd gepleegd toont aan dat ISIS nauw samenwerkt met ex-leden van het Sharia4Belgium netwerk in het uitzoeken van hun doelen. Ik trok op 2 mei 2014 na het lezen van de uitspraken van de Belgische terroristen in Syrië zoals die van Sharia4Belgium-lid Abu Hanifa de conclusie dat zij verlangen naar een aanslag in België als gevolg van de detentie van Um Hanifa, Um Abaas, Abu Imran en andere Belgische moslims. Daarover had ik helaas zonder resultaataan sommigen al bericht. Maar op 22 mei 2014 waren de aanwijzingen zo sterk dat ik een Nederlandse collega-journalist op de hoogte heb gesteld van mijn angsten en twee dagen later was het helaas raak.

4.     Mehdi of een bekeerde Belg is wellicht eerder de week in het museum geweest om het te verkennen;want de tijd die de aanslag heeft gekost alsmede zijn zelfvertrouwen toont aan dat hij zijn weg binnen het museum goed kende.

5.     Joëlle Milquet, de Belgische minister van Binnenlandse Zaken, en de staatsveiligheid moeten zich realiseren dat er meer dan 7.000 buitenlandse strijders in Syrië actief zijn. Daarvan zullen zeker 2.000 westerlingen naar huis terugkeren met militaire ervaringen. Een grote gedeelte daarvan zijn in de radicaliseringsvilla’s opgeleid om aanslagen te plegen. De rest moet slapende cellen trainen die zij te allen tijde kunnen inzetten voor aanslagen. Joëlle Milquet en de staatsveiligheid moeten er rekening mee houden dat er wellicht plannen zijn om een grote gezamenlijke jihadistische operatie uit te voeren in Europa die nog groter in omvang en slachtoffers zal zijn dan 9-11. En zoals ik voor de Brusselse aanslag heb voorspeld – zullen de westerse aanslagen identiek zijn aan de aanslag van Anders Breivik.

6.     De westerse aanslagen worden in Syrië gepland door bijvoorbeeld majlis al-mujahideen.

7.     De Belgische inlichtingendienst moeten zich meer gaan concentreren op het contact tussen criminelen en teruggekeerde Syriëgangers; want de teruggekeerde terroristen komen via die criminelen aan hun wapens.

Tot slot hoop ik dat de Belgische overheid zich nu realiseert dat de oorlog tegen de terroristen na de Brusselse aanslag nu echt begonnen is. Het is nu ‘wij’ of ‘zij’. We moeten deze oorlog op alle fronten voeren. Zowel maatschappelijk, als binnen de islamitische gemeenschap en moskeeën. We moeten trachten een nog sterker inlichtingennetwerk op te bouwen dat kundig, snel en efficiënt te werk gaat. Dan is immers de politiek weer aan zet om op haar beurt weer wijze gewichtige besluiten te nemen.

Joëlle Milquet en de staatsveiligheid moeten zich nu realiseren dat zij alle hulp kunnen gebruiken in de strijd tegen het terrorisme. Ze moeten samenwerken met de personen waarvan zij zeker weten dat zij behoren tot de professionals op dit gebied. Zij kunnen samen in zes maanden meer resultaat behalen dan zeker de helft van de staatsveiligheid in tien jaren. Er zijn volgens mij voldoende manieren om dit probleem technisch op te lossen, zodatals de hel uitbreekt we alles onder controle zullen hebben.

Chessy.

 

Advertenties

Reacties

3 gedachtes over “Mehdi Nemmouche: de doder in het Joods Museum

 1. Dit is op freesuriyah herblogd.

  Geplaatst door suriyahfighter | 4 juni 2014, 16:35
  • Het is de 3e wereldoorlog die woedt. De media worden gebruikt om verwarring en angst te zaaien. Westerse regeringen zitten dieper in de terroristische netwerken dan de landen die zij daarvan beschuldigen.

   WO I én II werden gefinancierd door internationale bankiers, dat is een permanent bedrijf. De geheime oorlogen van de CIA omvatten Vietnam, Cambodja (Pol Pot!), Angola, Rwanda, Al-Qaida, Boko Haram, Al Shabab, AQIM, Dat lijkt fantasie, of zelfs wat overdreven.
   Toch is dat allemaal goed gedocumenteerd, check zelf:

   The CIA America’s Premier International Terrorist Organization
   http://www.serendipity.li/cia.html
   De oorlogen door de CIA onder dekmantel: http://www.huppi.com/kangaroo/CIAtimeline.html
   http://www.thirdworldtraveler.com/US_ThirdWorld/UncleSam_PolPot.html
   http://wchildblog.com/2014/04/12/cia-secret-terror-the-shadow-government-former-mossad-agent-juval-aviv/

   De islam is natuurlijk de foute religie, uit op uitroeing van ons – de vredelievende mensen. Maar is dat wel zo, het hele verhaal?
   Geen oorlog gaat werkelijk tussen godvrezende mensen die elkaar afslachten. Dat is propaganda. Bankiers leven van oorlogen.

   Zodoende blijft het onopgemerkt dat Obama volgens tal – super grondig gedocumenteerde bronnen – een fundamentalistische moslim is; check zelf maar dubbel:

   ‘While this was going on, five-year-old Barrack Obama was living in Indonesia with his stepfather Lolo Soetoro, who was working for the American mass murderers.
   That’s right: Obama’s stepfather was a holocaust perpetrator.’

   In zijn autobiografie “Dreams From My Father,” beschrijft Obama zijn Quran-studie en beschijft zijn openbare school als “a Muslim school.” Tine Hahiyary, 1 van Obama’s schoolmeesters :
   “I remembered that he had studied ‘mengaji’ (recitation of the Quran)” Tine said. “Mengagi” is a word and a term that is accorded the highest value and status in the mindset of fundamentalist societies here in Southeast Asia.
   “De bewijzen wijzen er duidelijk op dat zowel Ann Dunham en haar man Logo Soetoro Mangunharjo zeer Moslim waren en hun zoon zo opgevoed hebben.” http://theobamafile.com/_opinion/LegendOfBarackObama.htm

   Verbind de stippen – al die stemmingmakerij cq. demonisering van de islam; de perfecte afleiding voor de afslachting van christenen in de wereld:

   Waarom willen de Amerikanen de Christelijke Kerk in Syrië vernietigen, en brengen ze Wahabists aan de macht? N.B.: wijlen Benazir Bhutto, bood weerstand aan de Jihadisten, en werd vermoord. http://frontpagemag.com/2013/raymond-ibrahim/al-qaeda-vows-to-slaughter-christians-after-u-s-liberates-syria/

   ´Lines of credit: Ropes of bondage´. The story of the financiers, their fellow conspirators and the plot to destroy Western Christian civilization Unknown Binding – January 1, 1989 by Robert Henry Goldsborough (Author) http://www.amazon.com/Lines-credit-financiers-conspirators-civilization/dp/B00072NRCO

   Het Pentagon heeft zelfs een wereldwijd commando centrum voor geheime operaties: US Special Operations Comand. USSOCOM:
   zoek: ‘The Globalization of Special Forces, by Manlio Dinucci’

   Het volgende is ook opzienbarend en goed gedocumenteerd, en relevant voor het doorzien van alle oorlogspropaganda:
   Posted on November 18, 2012 by WashingtonsBlog
   Creating the Enemies We Now Fight Against
   We’ve extensively documented that the U.S. and Israel created Al Qaeda and other terrorist groups in an attempt to fight other enemies.
   Larry Johnson – a counterterrorism official at the U.S. State Department – says:
   The Israëli’s are their own worst enemies when it comes to fighting terrorism. They do more to incite and sustain terrorism than curb it.
   As one example, Israel helped create Hamas.
   Veteran journalist Robert Dreyfuss writes:
   http://www.washingtonsblog.com/2012/11/israel-and-the-u-s-created-hamas-hezbollah-and-other-terrorists-via-blowback.html

   Ook zeer informatief, en goed gedocumenteerd is de operaties die de CIA momenteel uitvoert in de CAR, Tsjaad, Nigeria, en Cameroun: waarom kan het NOS Journaal niet verslaan wat er wérkelijk gaande is?:

   ‘Al enige jaren werkt de CIA met geheime trainingskampen langs de rafelige grenzen van Niger, Chad and Cameroon. Hier worden jongeren van arme, ontheemde en getraumatiseerde achtergrond gerekruteerd en geprogrammeerd om te dienen als opstandelingen.

   De ambassade van de VS in Nigeria werkt met een netwerk van zgn. ‘safe houses’ verspreid over Nigeria, van waaruit vele subversieve projecten worden geleid, incl. digitale spionage, bewaking, plannen en uitvoeren van terreuraanslagen in Nigeria.

   We zullen details over de locaties en adressen van dergelijke safe houses in Nigeria in het volgende GREENWHITE COALITION Report geven.

   The GREENWHITE COALITION, (naam afgeleid van de kleuren van de vlag) beoogt Nigerianen te bewegen zich achter de vlag te verenigen en hun land te verdegen tegen de duivelse plannen van de VS om Nigeria, het volk en hun toekomst te vernietigen.

   Het is een vrijwilligers burgerwaakhond van Nigerianen van alle etnische afkomst en religieuze overtuigingen die zijn wakker geschud door de duivelse plannen van de VS om het land te verwoesten.’
   (N.B.: zoals de VS dat reeds deden met Duitsland, Vietnam, Cambodja, Angola, Congo, Irak, Afghanistan, Kosovo, Libië, Syrië en de Ukraine).

   http://www.globalresearch.ca/responsibilty-to-protect-is-nigerias-boko-haram-insurgency-another-cia-covert-operation-wikileaks/5381225

   Check alles en verbind de stippen.

   In oorlogen is alles geoorloofd, genocide uit onverwachte hoek:
   NGO’s, m.n. HRW, AI, MSF dienen als vehikel voor de CIA-terreur – YouTube

   Geplaatst door Leugendetector | 5 juni 2014, 14:24

Trackbacks/Pingbacks

 1. Pingback: De Amsterdamse Jihadist Osama Taybi kan elk moment een aanslag in Nederland plegen - Pagina 2 - 20 augustus 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: