Nieuws

Abu Hanifa Hisham Chaib bedreigt België en roept op tot een vergelding


Bkp8hQYCEAAFxdL

Muriel Degauque (19 juli 1967 – 9 november 2005) was een Belgische bekeerlinge en bakkersassistente uit Charleroi die op 9 november 2005 een zelfmoordaanslag pleegde tegen een Amerikaans militair konvooi ten zuiden van Bagdad in Irak. Zij was de enige dode. Eén Amerikaanse soldaat raakte hierbij gewond. De zaak zorgde destijds voor heel wat verbazing en opschudding in de Belgische pers. Degauque werd ‘de eerste westerse en Belgische zelfmoordterroriste’ genoemd.

.

VIDEO

.

Sharia4Belgium verklaart openlijk de oorlog aan België en het Westen

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 10 juni 2014 – Na ISIS-terrorist Azeddine Kbir Bounekoub roept nu ook de terrorist Abu Hanifa Hisham Chaib, beide voormalige leden van Sharia4Belgium, de moslims in België op om de staat met wapens te bestrijden.

Dit als reactie op, onder andere, de arrestaties van Um Hanifa, Um Abaas en het eerder ingerekende Belgische ISIS-lid Ameer Abu Imran. In zijn betoog haalt de terrorist Abu Hanifa, alias Hisham Chaib, hard uit naar de Belgische staat, de democratie, de westerse normen en waarden en de Belgische staatsveiligheid.

Hij roept zijn Shariha4Belgium netwerk en diens slapende cellen op om standvastig te blijven in hun jihad jegens de Belgische staat. Hij verzekerde vol vertrouwen als gevolg van de aanslag in Brussel, dat zijn netwerken ten alle tijden inzetbaar zijn om de wapens op te pakken. 

In zijn betoog riep hij onder meer: “Denken jullie dat wij onze legers niet tegen jullie kunnen inzetten? Onze zusters zijn ons dierbaarder dan onze levens en onze ouders; dus leer uit de geschiedenis. Oh moslims, hoe kunnen jullie jezelf als moslims beschouwen terwijl jullie de jihad hebben verlaten?”

Twee dagen voordat Hisham Chaib zijn betoog hield schreef ik in mijn artikel ‘Mehdi Nemmouche: de doder in het Joods Museum‘:

.

De gekozen plek waar de aanslag werd gepleegd toont aan dat ISIS nauw samenwerkt met ex-leden van het Sharia4Belgium netwerk in het uitzoeken van hun doelen. Ik trok op 2 mei 2014 na het lezen van de uitspraken van de Belgische terroristen in Syrië – zoals die van Sharia4Belgium-lid Abu Hanifa – de conclusie dat zij verlangen naar een aanslag in België als gevolg van de detentie van Um Hanifa, Um Abaas, Abu Imran en andere Belgische moslims. Daarover had ik – helaas zonder resultaat -aan sommigen al bericht. Maar op 22 mei 2014 waren de aanwijzingen zo sterk dat ik een Nederlandse collega-journalist op de hoogte heb gesteld van mijn angsten en twee dagen later was het helaas raak.”

.

Dit wordt uiteindelijk kort hierna realiteit en Abu Hanifa Hisham Chaib bedreigt openlijk de Belgische overheid.

Zowel de bedreigingen van Brian De Mulder, Iliass Azaouaj, Azeddine Kbir Bounekoub en Abu Hanifa – gericht aan de Belgische staat – als de aanslag in Brussel duiden erop dat de westerse takfiristische netwerken van Sharia4Belgium de oorlog hebben verklaard aan het Westen. 

Na de bloedige Brusselse aanslag moeten wij ons spijtig genoeg realiseren dat wij ongevraagd in een oorlog zijn betrokken. De tijd is nu aangebroken dat de oorlog tegen het terrorisme serieus wordt genomen en op alle fronten wordt gevoerd. Deze strijd moet professioneel, strategisch, eerlijk en zonder onrecht worden gevoerd in samenwerking met de islamitische gemeenschap. De islam en het neutrale salafisme zijn in mijn optiek niet het probleem. De kern van het probleem is de takfiristische leer van Sayed Qotb die ten onrechte door velen aan het salafisme wordt toegeschreven.

Om dit te begrijpen moet de Belgische overheid zich meer gaan verdiepen in het salafisme en vooral in de diverse manhaji (methodieken) onder de aanhangers van het salafistische dogma. De staatsveiligheid moet trachten een sterk inlichtingennetwerk uit te bouwen dat in staat moet zijn om, zonder veel tijd en geld te derven, efficiënte informatie op te halen die feitelijk beschikbaar is.

Ze dienen een netwerk op te bouwen met behulp van professionals die ervaring hebben met het verzamelen van inlichtingen en kennis hebben van de Arabische taal en de islam. Het is erg belangrijk dat de ‘task-force Syrië’ de informatie die ze ontvangen beter benutten. Nog belangrijker is het dat de Belgische overheid de komende dagen de rust blijft bewaren. 

* ISIS: ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’.

.

ISIS-demonstratie voor de Antwerpse gevangenis.

.

De plannen werden gesmeden.

De plannen werden gesmeden.

.

Waar sommigen sliepen waren anderen scherp ISIS in België en Nederland is een feit.

Waar sommigen sliepen waren anderen scherp:  ISIS in België en Nederland is een feit.

 .

Filip De Winter in debat met de terrorist Abu Imran.

Filip De Winter in debat met de terrorist Abu Imran.

.

No comment.

No comment.

.

War against terror.

War against terror.

.

Kamikaze Muriel Degauque, die zichzelf in 2005 in Irak opblies.

Kamikaze Muriel Degauque, die zichzelf in 2005 in Irak opblies.

.

.

Chessy.

Reacties

Een gedachte over “Abu Hanifa Hisham Chaib bedreigt België en roept op tot een vergelding

  1. Dit is op chessy187 herblogd.

    Geplaatst door chessy187 | 26 juni 2014, 08:10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: