Nieuws

Hoeveel terrorist kun je zijn?


2204556

Jongeren die in Syrië zijn gestrand en hun paspoort kwijt zijn, moeten een noodvisum krijgen, aldus de Haagse GroenLinks-fractie. Lees meer: http://www.omroepwest.nl/nieuws/21-10-2013/groenlinks-wil-haagse-syri%C3%AB-strijders-terughalen

Opiniestuk door E. van Lith

VRIJE MEDIA – 16 juni 2014 – Gisteravond zat Marielle Tweebeeke in Nieuwsuur met een verwrongen gezicht van ongeloof tegenover Professor Bakker, Hoogleraar Terrorisme, de vele moordpartijen van ook de  Nederlandse  Jihadisten in Irak te bekijken, en het ongeloof op haar gezicht sprak boekdelen, hoeveel terrorist kun je zijn, hadden Pim Fortuyn, Geert Wilders en zelfs ook Assad dan toch gelijk ?

Hoe anders stonden dezelfde Media gezichten nog maar enkele maanden geleden tijdens ditzelfde Nieuwsuur van 21 oktober 2013 tegenover deze Jihadisten waaronder de opvallend voorbeeldige Marokkaan Hakim uit Arnhem. Hakim was recent opgepakt door de Duitse politie in een auto vol met legerspullen, en de verslaggevers vroegen zich in de docu af of dit oppakken niet iets te ver was gegaan. http://nieuwsuur.nl/video/565419-de-hele-uitzending-van-nieuwsuur-van-maandag-21-oktober-2013.html

Hakim was namelijk een uitermate betrouwbare, hulpvaardige jongen, hoffelijk en loyaal, althans volgens zijn kickbox schoolhouder Fred Royers, en was voorbeeldig en optimaal ingeburgerd, volgens Twan Huys, een getalenteerde kickbokser die ook nog eens succesvol was in mede Jongeren helpen, en ondanks dat hij als verdachte is opgepakt blijft hij nog steeds ‘onze Hakim’.

Hakim was nogal gedreven in het leren van de vechttechnieken, dat wel.

Volgens diezelfde Professor Bakker zou Hakim gewoon naar Syrië willen gaan om net als in Arnhem gewoon ook daar anderen te helpen.

Het was het beeld wat de goedwillende Journalisten ons maar al te graag van de Syriëgangers wilden geven.

Maar wie als burger momenteel de verschrikkelijke misdaden ziet door diezelfde Hakim’s aangericht en aanhoort over de steeds maar groeiende aantallen Neder Jihadisten die zich aansluiten bij deze ISIS terreureenheden in Irak kan zich achteraf alleen maar weer verbazen over zoveel gespeelde naïviteit en over het feit dat blijkbaar op deze wijze de ware aard van Hakim en zijn bondgenoten simpelweg verzwegen en zowaar bewust verbloemd lijkt door vrijwel alle Mediaredacties.

Blijkbaar dienden we als Burgers maar te geloven dat de Syriëgangers het allemaal niet zo slecht bedoelden , en dat we ze na hun strijd terug in de polder vooral moesten omarmen.

Maar nu het volkomen uit de hand loopt en PvdA Minister Frans Timmermans, heeft u hem naast zijn geweeklaag over Wilders ook gehoord over het gevaar van deze Jihadisten, in de kamer ter verantwoording wordt geroepen kunnen ook blijkbaar deze NOS reporters  er niet meer omheen om toe te geven hoe moorddadig blijkbaar dus ook deze Jongeren zijn.

Het geeft aan hoe gevaarlijk de gekleurde invloed is van Staats Media, en de vraag is of we ons als Burgers deze politiek gekleurde NOS misinformatie nog langer kunnen permitteren, voordat het te laat is, het gevaar van een binnenlandse aanslag door deze volgens Nieuwsuur zo voorbeeldige Jongeren zoals recent in Brussel lijkt inmiddels eerder een kwestie van weken dan maanden.

Maar terwijl de Nationaal Coordinator al maandenlang signalen afgeeft lopen de linkse Media en Politici bij voorkeur liever Polariserend achter Wilders, Le Pen en Assad aan in plaats van het ware gevaar eens te willen benoemen. Wie pakt nu deze leugenaars eens aan…

.

cfgebbfj

De terroristen van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) krijgen gelukwensen uit Nederland met onder andere taart. “We feliciteren onze overwinnaars van de Islamitische Staat – 14/06.” (Foto: Harald Doornbos – @HaraldDoornbos)

.

www.vrijemedia.blogspot.nl

E. van Lith, 16.06.14.

Reacties

Een gedachte over “Hoeveel terrorist kun je zijn?

  1. De klassieke media is gewoon een verlengstuk van de Politiek en strijdmachten, ze dient om de bevolking letterlijk te beliegen, de reden waarom whistleblowers er komaf mee maken als het te erg word e”n de laatste 25 jaar eigenlijk sedert de Koeweit oorlog loopt het de Spuigaten uit ! Als gewezen O/OFF in Special Forces leerde ik dat Propaganda en Desinformatie( Intox) eigenlijk maar max. 5 % van een mediagegeven mochten uitmaken maar sedert de Koeweitoorlog gaat het zelfs tot 99 %, In de lessen die wij kregen over deze zaken werd gewoon gezegd ” Geloof nooit in de media en zeker nooit in je eigen media “, dus NOS of VRT, VTM en ook de klassieke geschreven pers zijn zelfs niet altijd betrouwbaar voor klein regionaal nieuws, kijk maar naar de ” redaktionele ” mededelingen in veel van onze media, gewoon een verdoken vorm van publiciteit !

    Geplaatst door Rudy Verbuyst | 19 juni 2014, 10:27

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: