Nieuws

Syrische volksvergadering herkiest al-Laham als voorzitter


53995cfed83f3BREAKING NEWS NETWORK – 12 juni 2014 – De volksvergadering herkoos Mohammad Jihad al-Lahham als voorzitter van de vergadering tijdens een gewone zitting op woensdag.

Al-Lahham kreeg 173 stemmen, terwijl lid van de vergadering Maria Saadeh 20 stemmen kreeg.

Er waren 19 blanco stembiljetten en een nul stembiljet aan de stemming waaraan 213 leden deelnamen. Spreker al-Lahham zei dat zijn herverkiezing hem motiveert om harder te werken en de prestaties van de vergadering te verbeteren om het land en de burgers zo goed mogelijk te dienen. Hij benadrukte de noodzaak voor de leden van de vergadering om ware vertegenwoordigers te zijn van de patriottische en dappere Syrische mensen die zich inzetten voor de nationale eenheid. Hij loofde de offers van het Syrische Arabische leger en haar inspanningen om de veiligheid en stabiliteit te herstellen in het thuisland. De vergadering heeft tevens Fehmi Hassan als vicevoorzitter herkozen; hij kreeg 195 stemmen. Er waren negen blanco stembiljetten en twee nul stembiljetten in de stemming waaraan 206 leden deelnamen.

De vergadering koos Rami al-Saleh en Khalid al-Aboud als secretarissen waarbij al-Saleh 192 stemmen kreeg, terwijl al-Aboud 137 stemmen kreeg. De vergadering koos ook Abdulsalam Dahmoush en Iskandar Jaradeh als waarnemers, met Dahmoush die 175 stemmen kreeg, terwijl Jaradeh 116 stemmen ontving.

Bron: Breaking News Network.

 

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: