Nieuws

‘Gematige rebellen’ blazen gaspijpleiding op nabij Homs (VIDEO)


gasontploffing-nabij-homs

Het opblazen van een gaspijpleiding nabij Homs.

IRAANS EN SYRISCH NIEUWS – 26 juli 2014 – De zogenaamde ‘gematigde Syrische opstandelingen’ kunnen nog altijd rekenen op de oorlogszuchtige steun van de Verenigde Staten. Ondanks de gruwelen die door de islamitische soennetische extremisten worden uitgevoerd (denk daarbij aan het recente onthoofdings-shot van een Almeerse jihadist die de Nederlandse journalist Harald Doornbos te pakken wist te krijgen (1)), lijkt de Amerikaanse bemoeizucht met het Midden-Oosten nogal niet te stoppen door hun geloof in een of ander vaag onderscheid tussen een ‘goede gematigde strijder’ en de extremistische varianten.

In de onderstaande video valt te zien hoe deze gematigde moslims een belangrijke gaspijpleiding opblazen welke loopt langs de snelweg Damascus-Qarytein. Deze pijpleiding is van levensbelang voor veel bedrijven in de regio. De groep die zich verantwoordelijk stelde voor deze ‘heldendaad’ noemt zich de al-Qaryatein Martyrs Brigade, onderdeel van de Faylag al-Sham.

Toen er mensen kwamen om de pijpleiding te fiksen hebben ze die tussendoor ook nog even de dood ingejaagd. Ze zullen toen ook vast ‘Allah u-akhbar’ hebben geschreeuwd. Vermoedelijk zou Mohammed zich in zijn graf hebben omgedraaid.

.

.

NOTEN
(1) http://haralddoornbos.wordpress.com/2014/07/24/dutchiraqi-jihadist-from-town-of-almere-still-alive-syria-poses-with-eight-heads-on-terrible-photo/

Bron: Iraans en Syrisch Nieuws.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: