Nieuws

Polderjihadist Khalid K. zocht contact met Chessy en Crimesite


screenshot-2014-02-13-01-26-06

Polderjihadist Khalid K.

Artikel door onze terrorisme expert Chessy

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 19 augustus 2014 – Volgens diverse onbevestigde bronnen binnen de Koerdische peshmerga zou Khalid K. (Khalied K.) omgekomen zijn tijdens hevige gevechten in Noord-Irak. Khalid K., alias Abu Abdulrahman al-Iraki, maakte zich in Syrië schuldig aan wrede oorlogsmisdaden. Hij raakte in opspraak nadat zijn bataljon tijdens de ribaat – grensbewaking – een aantal verdwaalde Nusra-leden hadden onthoofd en daarmee trots poseerden. Zeker een van de onthoofde Nusra-leden was een neef van een hooggeplaatste Nusra-commandant. Deze gruwelijke foto’s werden door diverse terroristen van de Islamitische Staat (IS; het vroegere ISIS), waaronder Abu Abdulrahman zelf, op internet geplaatst.

Crimesite

Khalid K. had na het lekken van de foto’s contact gezocht met Chessy, correspondent van de Mediawerkgroep Syrië en met de Nederlands beste misdaadjournalist, Dhr. Wim van der Poll, die een exclusief interview hield met Khalid K.

Khalid K. heeft in het vraaggesprek gezegd dat hij de Nusraleden niet had onthoofd en gaf de schuld aan het Syrische nationale leger (SNL). De paranoïde Khalid K. vreesde voor zijn leven en wilde koste wat het kost zijn verhaal laten vaststellen door Crimesite voor het geval dat hij geliquideerd zou worden door Nusraleden, die een prijs op zijn hoofd hadden gezet.

Ik heb dagen met Khalid K. gechat en hij heeft veel onthullingen gedaan waaronder zijn voornemen om naar Irak te gaan. Meer details over het interview en de diverse gevoerde gesprekken tussen Khalid K. en Chessy zullen binnen zeer korte termijn verschijnen in een exclusief artikel op de door de jihadisten gevreesde Mediawerkgroep Syrië – http://www.crimesite.nl/nieuws/buitenland/28409-khalid-k-ontkent-onthoofding

Het SNL berichtte eerder over zijn dood

In juni meldde het SNL ook al dat Khalid K. gedood zou zijn na hevige gevechten in de omgeving van Ar-Raqqa. Dit bleek niet zo te zijn, want de man uit het Nederlandse Almere verstuurde als reactie daarop nieuwe gruwelijke beelden van zichzelf via Twitter.

Weer een bekende van de AIVD waar weinig mee is gedaan

De Nederlandse Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) had Khalid K. in 2008 in het vizier tijdens een grootschalig onderzoek waarin volgens de ongekroonde prins grove blunders zijn begaan. Hij stond in contact met de vier Haagse Somalië-gangers, die gelukkig in Kenia werden gearresteerd. Ook stond hij in contact met Murat Ö. en maakte hij zich grootschalig schuldig aan ronselpraktijken. Hij werd vlak voordat hij naar Syrië vertrok beschuldigd van deelname aan een terroristische organisatie en heeft daarvoor veertien dagen vast gezeten.

Toen hij zoals gewoonlijk in Nederland vrij kwam wegens gebrek aan bewijs, reisde hij onmiddellijk door naar Syrië en sloot zich aan bij ISIS. Nu ook weer stel ik mijzelf de vraag hoe kon hij afreizen naar Syrië terwijl het vast gesteld was dat hij alle voorbereidingen had getroffen? Waarom stond zijn naam niet geregistreerd bij Interpol? Dan zou hij waarschijnlijk in Turkije gearresteerd zijn?

Waren mijn voorspellingen simpelweg voorspellingen of zoals gewoonlijk keiharde inlichtingen ?

Ik had in meerdere van mijn artikelen aangegeven dat de Nederlandse en Belgische ISIS-strijders zouden gaan vechten in Irak. Daarna berichtte ik als eerste dat Murat Ö. en vier anderen zelfmoordaanslagen hadden gepleegd voor ISIS in Irak. Nu kan ik baserend op mijn verkregen inlichtingen bevestigen dat er zeker 300 westerlingen in Irak actief zijn, waaronder de Arnhemse ex-rapper Marouane Boulahjany, die binnen zeer korte termijn een zelfmoordaanslag zal gaan plegen in Irak.

Ik hoop dat de AIVD zich realiseert dat ze in het verleden grove fouten hebben begaan en dat we aan het verliezen zijn. De situatie is totaal uit de hand gelopen terwijl het niet had gehoeven. Er staan mensenlevens op het spel en er gaan zeker doden vallen in Nederland als gevolg van een komende aanslag. Ik eis een gesprek met Dhr. Bertholee want de AIVD moet zich ontdoen van bepaalde elementen binnen de leiding en haar agenten. En ik zal hem precies vertellen wie dit zijn.

Chessy.

Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: De Nederlandse Syrieganger Khalied K zocht voor zijn dood contact met Chessy en Crimesite - 19 augustus 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: