Nieuws

379 gezochte personen geven zichzelf aan bij de autoriteiten


BmwhKKZCMAEqZJUSYRIA ONLINE  – 21 augustus 2014 – 379 gezochte personen uit de provincies Damascus, Homs, Quneitra, Idlib, Lattakia, Hama, Sweida, Aleppo, Raqqa en al-Hassake hebben zichzelf aangegeven bij de autoriteiten om een legale status te verkrijgen.

Eerder hebben 71 schutters uit de stad Homs en omgeving een legale status verkregen nadat zij zichzelf aangegeven hebben, hun wapens aan de autoriteiten hebben overgedragen en hebben beloofd niet deel te nemen aan acties die de veiligheid van het thuisland zouden kunnen schaden.

Deze 71 schutters zijn afkomstig uit verschillende delen van de stad Homs en de steden en dorpen al-Breij, Mahin, Hawarin, al-Jdaideh al-Sharqieh, al-Qusair, Ezzeddin, al-Rayyan, Talkalakh en al-Dar al-Kabira.

Subhi Harb, hoofd van de al-Baath Arabische Socialistische Partij in Homs, bevestigde dat de verzoeningen in de provincie een grote stap in de goede richting zijn en prees de inspanningen van lokale autoriteiten en leden van de National Meeting of National Reconciliations in Homs die ervoor zorgden dat de verzoeningen snel plaatsvonden.

Een aantal personen die een legale status verkregen hebben, beloofden zichzelf te beteren en een nieuwe weg in te slaan en riepen anderen, die zich nog op het verkeerde pad bevinden, op hetzelfde te doen.

Bron: Syria Online.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: