Nieuws

Al-Halqi: Syrische vrouwen zijn de kracht van SyriëBREAKING NEWS NETWORK – 27 augustus 2014 – Minister-president Wael al-Halqi prees de rol die de Algemene Unie van Syrische Vrouwen heeft gespeeld bij het verdiepen van het bewustzijn onder vrouwen en het ontwikkelen van hun mogelijkheden op verschillende gebieden.

Tijdens een ontmoeting met leden van het Uitvoerend Bureau van de Unie op woensdag benadrukte al-Halqi de effectieve bijdrage van de Unie aan een verscheidenheid van projecten in de sociale en economische ontwikkeling gericht op stedelijke en landelijke gebieden.  

“De Syrische vrouw heeft haar aanwezigheid versterkt door haar vastberadenheid om kennis op te doen en door te groeien naar hooggeplaatste posities” zei al-Halqi.

Hij voegde eraan toe dat de Syrische vrouwen voor de uitdaging staan zwaardere taken op zich te nemen. Ze dragen daarmee bij aan het verzet tegen de buitenlandse invasie – een invasie door takfiri en wahabbieten die een terroristische oorlog uitvechten in het land – om de Syrische intellectuele en culturele waarden te beschermen.

Persoonlijk sprak de voorzitter van de Unie, Majida Qteit, de vurige wens uit dat Syrische vrouwen op diverse niveaus taken opnemen en bijdragen aan de versterking van de nationale eenheid en de verdere kracht van vrouwen in de Syrische republiek.

Bron: Breaking News Network.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: