Nieuws, Visietekst Mediawerkgroep Syrië

Kamer van Koophandel en ambtenaren in Damascus bespreken tijdig herstelplan voor industriële vestigingen


Chamber of Commerce

SANA – DAMASCUS – 26 augustus 2014 – De Kamer van Koophandel van Damascus en het platteland en afgevaardigden van al-Baath partij, het provinciebestuur van het platteland van Damascus, het industrieel directoraat en het Syrische zaken- en investeringscentrum, bespraken dinsdag het werkplan van de Kamer van Koophandel voor het tijdig herstel van industriële faciliteiten in Damascus en het platteland van Damascus.

Voorzitter van de raad van bestuur van de Kamer van Koophandel, Bassel Hamwi, bevestigde de toezegging om passende oplossingen te vinden voor de problemen van de fabrikanten, met name degenen die schade hebben ondervonden door terroristische aanvallen.

Hamwi onderzocht het werkplan van de Kamer van Koophandel, dat bestaat uit het vormen van een team en het toewijzen van toezichthouders voor elk te saneren gebied, alsmede het ondersteunen van industriële vestigingen. Wijzende op de noodzaak van het in kaart brengen van geregistreerde industriëlen en degenen wiens zaak getroffen werd door de crisis, met zorgvuldige studie van de situatie van elk gebied, om zodoende op ieder gebied afzonderlijk te kunnen richten.

Hij wees erop dat er 20 verschillende industriële gebieden vastgesteld werden op het platteland van Damascus en wees een toezichthouder aan en er wordt gewerkt aan het beoordelen van de ondernemingen in het al-Mleiha gebied, waar zich 114 industriële vestigingen bevinden.

Deelnemers aan de vergadering benadrukten de noodzaak voor korte alsmede langetermijnplannen om de industriële problemen aan te pakken, kleine en microprojecten te ondersteunen en om te netwerken tussen financieringsbronnen, arbeidsbureaus en industriële vestigingen.

Ze drongen tevens aan op beveiliging van de industriële gebieden en werkvoorziening voor mensen in tijdelijke huisvestingsprojecten om hun lasten te verlichten.

Bron: SANA.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: