Nieuws

Het SNL controleert de strategische brug in de stad Deir al-Zour (VIDEO)


Het Syrische nationale leger (SNL) controleert de strategische brug in de stad Deir al-Zour.

.

Nieuwe successen voor Damascus

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 23 oktober 2014 – De Syrische Republikeinse Garde, onder leiding van generaal Issam Zahraldinne, kreeg met steun van de Syrische luchtmacht de controle over de strategische brug in de stad Deir al-Zour. Vele terroristen van de terreurgroepering Islamitische Staat (IS) werden daar gedood.

Ook elders boekte het Syrische nationale leger (SNL) succes.

Quneitra

De dorpen Hamidieh en Samdanieh op het platteland van Quneitra kwamen in handen van het SNL en de Libanese verzetsbeweging Hezbollah.

Homs

In samenwerking met vrijwilligers van de nationale verdediging kreeg het SNL controle over gasveld nummer 107 en olieveld nummer 111 nabij de berg al-Shaer op het platteland van Palmyra, de ‘Stad van de Duizend Zuilen’, in de provincie Homs.

Damascus

De tunnels tussen Jobar en Zamalka en talrijke gebouwen kwamen in regeringshanden. (VIDEO) Ook de brug van Zamalka kon men heroveren op terroristen. (VIDEO)

Alle steden en dorpen in de regio Qalamoun op het platteland van Damascus kwamen eerder al in handen van de Syrische strijdkrachten. Adra al-Balad en Adra al-Jadida zijn de recentste overwinningen van het SNL, aldus het Syrische persagentschap SANA.

De geneesmiddelenfabriek Tameco in Oost-Ghouta, op het platteland van Damascus, kwam eind augustus reeds in regeringshanden.

Aleppo

Twee oorlogsvliegtuigen, die IS had buitgemaakt op een luchtmachtbasis in de noordwestelijke Syrische provincie Aleppo, werden door de Syrische luchtmacht vernietigd, aldus het persbureau APA.

.

B0gfa_WIgAAuJ63

De hele omgeving van Jbeileh is nu onder regeringscontrole en terroristen worden in Aleppo volledig ingesloten.

.

B0gfaczIcAAO7sY

De hele omgeving van Jbeileh is nu onder regeringscontrole en terroristen worden in Aleppo volledig ingesloten.

.

B0gfalSIcAEIi3X

De hele omgeving van Jbeileh is nu onder regeringscontrole en terroristen worden in Aleppo volledig ingesloten.

.

Jbeileh

Het SNL kreeg de controle over het dorp al-Muslimiyah, ten noorden van Jbeileh in Aleppo. De hele omgeving van Jbeileh en de glasfabriek zijn nu onder regeringscontrole en terroristen worden in Aleppo volledig ingesloten.

Een cementfabriek en een militaire basis nabij de centrale gevangenis van Aleppo werden na hevige gevechten en tientallen doden en gewonden onder de terroristen, buitgemaakt door het SNL, aldus het persbureau Fars.

Talet al-Madafeh en Mazare’e al-Halabi, nabij Handarat, op het platteland van Aleppo, kwamen eveneens in handen van de Syrische autoriteiten.

.

B0d6dq8CEAEHuXz.

Hama

De bevoorradingsroute van terroristen in Morek, op het platteland van Hama, werd afgesneden zodat deze stad weldra in regeringshanden zal vallen.

Daraa

De strijd om de controle over de grensovergang van Naseeb in Daraa gaat verder.

Brigadier-generaal Ali Mohammed Majid Mia van de vijftiende divisie tankbataljon werd op 18 oktober 2014 gedood door terroristen in Daraa. (VIDEO) Daraa is een stad van ongeveer 77.000 inwoners in het zuidwesten van Syrië, vlakbij de grens met Jordanië.

De Syrische luchtmacht kon een konvooi, bestaande uit dertig auto’s volgeladen met terroristen en bevoorrading, vernietigen nabij Daraa.

Azhari Mahmoud.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: