Nieuws

ISIS en de lucratieve strijd tegen het terrorisme (VIDEO)


BOUBLOG – 18 oktober 2014 – Rare jongens, die islamitische strijders van ISIS of IS! Ze maken professioneel reclame voor de Jihad door de meest wrede beelden en video’s op YouTube te plaatsen. Kennelijk spreekt dat een aantal westerse jongeren aan, want ISIS ronselt met succes jihad-strijders van Engeland tot Pakistan, van België tot Australië en zo voort. Met de islam heeft ISIS niets te maken, ze moorden en verkrachten, ze verwoesten moskeeën, ze verkopen vrouwen en doen ook overigens vrijwel alles dat in strijd is met de islam. ISIS is puur terrorisme! De vraag is dan wie daar belang bij heeft. Qui bono?

Allereerst werd ISIS gefinancierd vanuit de Arabische oliestaten, Qatar en Saoedi Arabië voorop. In deze wrede dictaturen heerst de sharia in de middeleeuwse zin van het woord. Lijfstraffen, handen afhakken, de doodstraf, steniging en onthoofding, het gebeurt daar allemaal openlijk en volgens de wet! Vrouwen mogen zich in Saoedi Arabië niet of nauwelijks op straat vertonen en auto rijden is voor hen helemaal uit den boze. ISIS staat dus niet alleen, het is een leger van godsdienstfanaten, maar hun “religie” is de staatsreligie in Saoedi Arabië.

Ook wordt ISIS actief gesteund door Turkije, dat al jaren wapens doorlaat die bestemd zijn voor de strijd tegen president Assad van Assyrië. Ook de kersverse jihadi’s uit Europa en verre omstreken die willen deelnemen aan de strijd, komen Syrië binnen via Turkije. Dat land speelt een dubbelspel, wat men met de mond belijdt, is een ander verhaal dan wat men in daden tot uitdrukking brengt. Hoewel men zich openlijk keert tegen Israël, is Turkije in feite een bondgenoot van Israël. Het Turkije van president Erdogan wil dat er in Syrië een Soennitische marionet van het vrije wilde Westen aan de macht komt. Israël wil dat ook.

ISIS wordt gedoogd door de VS, dat eveneens een dubbelspel speelt. Men zegt dat men tegen ISIS strijdt, maar intussen wordt de infrastructuur van Syrië gebombardeerd. De bommen op ISIS rond Kobani hebben slechts het effect dat het Syrische leger Kobani niet kan bereiken om de stad te ontzetten! Ook de VS heeft een dubbel belang bij ISIS. Allereerst wil men het Midden Oosten dusdanig ontwrichten dat alle olievoorraden door de VS worden beheerst en gecontroleerd. Maar er is ook nog de wapenhandel, iedere oorlog levert winst op voor de wapenfabrikanten. Dat laatste geldt ook voor wapenfabrikant Israël en wapenhandelaar Jordanië. ISIS is oorlog. Tel uit je winst!

ISIS-strijders die gewond raken, kunnen zowel terecht in Israël als Turkije voor een goede medische verzorging. Gewonde Koerden mogen echter doodvallen, voor ze de Turkse grens oversteken. De door Israël bezette Golan hoogvlakte, die in feite behoort aan Syrië, speelt in deze strijd een rol als veilige doorgangshaven, zowel voor de gewonde strijders als voor de benodigde wapens. Trainingskampen voor de enthousiaste ISIS-recruten liggen in Turkije, Jordanië en Saoedi Arabië.

Natuurlijk is lang niet iedereen blij met ISIS. Het Syrische leger strijdt wel degelijk tegen deze terreur. Hetzelfde geldt voor de restanten van het reguliere leger van Irak. Ook de Koerden in Noord Syrië en Turkije proberen ISIS oprecht te bestrijden, soms met succes, maar ze worden tegengewerkt door Turkije en de VS! Een andere oprechte tegenstander is Iran. Dit Shi’itische moslimland heeft geen belang bij de terreur van de zogenaamd Soennitische ISIS. Iran wil graag stabiliteit in het Midden Oosten. Ook Rusland is niet blij met ISIS. Syrië is al jaren een bondgenoot van Rusland, dat gebruik maakte van de Syrische havens aan de Middellandse Zee. Vorig jaar wist Rusland te voorkomen dat Syrië door de VN tot “No Fly Zone” zou worden uitgeroepen. We hebben in Libië reeds gezien wat dat betekent: de NATO kan het land dan plat bombarderen.

Wat vorig jaar niet is gelukt met een valse vlag van gifgas-aanvallen op de bevolking, dat probeert men nu te bewerkstelligen met een massamoord van ISIS op de Koerdische bevolking van Kobani. Als er maar genoeg doden vallen, dan kan de VS (of de NATO) zich beroepen op de “Responsibility to Protect” (R2P). Dank zij de moedige strijd van de slecht bewapende Koerden tegen de door het vrije wilde Westen bewapende ISIS, is ook dit tot op heden niet gelukt, maar de situatie verandert van dag tot dag.

‘They are Islamic in name only’ – Kurdish refugee on ISIS

.

.

US concerned with ‘getting rid of Assad,’ not ISIL

.

.

The Debate – Does US really want to annihilate ISIL? duurt 18 minuten.
PressTV News Videos, Gepubliceerd op 13 okt. 2014

.

.

.
Chemical weapons found in Iraq, fears of use by ISIS spread duurt 10 minuten.

.

.
CrossTalk: Strategic blunder? duurt ruim 23 minuten.
Russia Today, Gepubliceerd op 15 okt. 2014
.

Strategic blunder or a policy of endless possibilities? Take your pick. However, there is no denying Washington and its coalition of the reluctant are incapable of stopping the spread of the Islamic State. How many boots on the ground will it take to change that? CrossTalking with Sami Ramadani, Ray Locker and Benjamin Reynolds.

.

 
.
Contractors cash in on US war with ISIS duurt 13 minuten.

.

.

 ‘US cultivated, financed ISIS’ – FBI whistleblower Sibel Edmonds duurt 24 minuten.
Sophie Shevardnadze, Gepubliceerd op 13 okt. 2014
.

President Obama admits the rise of Islamic State was never properly addressed by the US intelligence. Vice-President of the States puts all the blame on America’s allies, saying it were they who funded jihadists. Terrorists threaten direct attacks on American soil. Is the U.S. ready to respond with more than just airstrikes? Was it really unaware of the growing threat? And were that the allies that gave a helping hand to the radicalism in Iraq and Syria? To find answers to these questions, Sophie&Co speaks to FBI whistleblower; Sibel Edmonds.
.

.

Bron: BOUblog.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: