Nieuws

Al-Anfal brigade breekt met VSL en vervoegd nationale verdediging


Army_Syrian

AL MANAR – 8 maart 2015 – De zogenaamde gewapende al-Anfal brigade heeft alle banden verbroken met de terreurgroepering Vrije Syrische Leger (VSL) en de rangen vervoegd van de Syrische nationale verdediging. Dit gebeurde op het zuidelijk platteland van Damascus, aldus Al-Manar TV.

Volgens exclusieve informatie overgedragen aan Al-Manar braken de gewapende mannen, naar schatting 65, met hun volledige militaire uitrusting – waaronder lichte en halfzware wapens – alle banden met terroristen en gaven ze zich over aan de wettige Syrische autoriteiten.

567 terroristen gedood in Daraa

Deze gebeurtenis kwam op een ogenblik dat bronnen op het terrein aan Al-Manar meldden  dat ongeveer 567 terroristen, die behoorden tot verschillende gewapende facties, werden gedood tijdens de recente gevechten met het Syrische nationale leger (SNL) op het platteland van Daraa. Ze werden nabij de stad Jassem begraven, terwijl terroristen die kritiek gewond raakten een beroep deden op de Israëlische ziekenhuizen via de grensovergangen van de door deze staat bezette Syrische Golanhoogten.

Bron: Al-Manar.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: