Nieuws

Arabische Liga stelt spoedvergadering uit; wreedheden rebellen gaan door (VIDEO)


Radicale moslims geven hun visie over de VN-waarnemers.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 12 augustus 2012 – De spoedvergadering van de ministers van Buitenlandse Zaken van de Arabische Liga, die vandaag zou plaatsvinden in Saudi-Arabië, is voor onbepaalde duur uitgesteld. Zo heeft de nummer twee van de Arabische Liga, Ahmed Bin Heli, meegedeeld. De reden voor het uitstel is onduidelijk.

De ministers zouden onder meer spreken over een opvolger voor Kofi Annan als gezant van de Verenigde Naties en de Arabische Liga. Volgens VN-diplomaten zou de voorkeur gaan naar de 78-jarige Lakhdar Brahimi, voormalig minister van Buitenlandse Zaken van Algerije.

Burger de keel overgesneden door rebellen

Intussen zijn op YouTube beelden verschenen van een Syrische burger die de keel werd overgesneden door gewapenden rebellen. Het zou gaan om een aanhanger van president Assad in de stad Aleppo volgens reporter Zaid Benjamin van Radio Sawa, die verwijst naar het Syrisch Waarnemingscentrum in Londen als bron van de video.

Gedode ‘postambtenaren’ of ‘veiligheidsagenten’ van gebouw gegooid

Alsook werden volgens Russia Today gedode medewerkers van het postbedrijf van het gebouw in al-Bab in Aleppo naar beneden gegooid door rebellen van het Vrije Syrische Leger. Volgens Syrische opposanten ging het echter om ‘de dode lichamen van veiligheidsagenten, die na intense gevechten met rebellen van het Vrije Syrische Leger naar beneden werden gegooid van het postgebouw, waar eveneens de militaire inlichtingendienst van de luchtmacht residentie heeft’.

(Opgelet: schokkende beelden – Wij adviseren negatief om deze te bekijken; deze zijn enkel ter informatie voor andere media om aan te tonen dat de rebellen wreedheden begaan in Syrië: VIDEO 1VIDEO 2)

Blijven onze media het nog steeds hebben over ‘vreedzame demonstranten’ en ‘vrijheidsstrijders’ of gaan hun ogen eindelijk open? Blijft het Westen deze terroristen nog langer steunen tegen de wil van het Syrische volk en de publieke opinie van het Westen in dat we ons niet moeten inlaten met de interne aangelegenheden van Syrië?

Malik Imran.

.

Wreedheden van de gewapende rebellen versterken positie president Assad

.

Reacties

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Archief