Nieuws

Duizenden Turken houden steunmars voor president Assad (VIDEO)


.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 11 mei 2013 – Zelfs Al Jazeera, dat een bijzonder vooringenomen reputatie heeft, kan het niet meer ontkennen. Elke week betogen duizenden Turken voor de Syrische regering en president Assad. Dus konden ze niet anders dan aan dit fenomeen ook eens een keer aandacht besteden.

“Bashar al-Assad verdedigt zijn land. Hij verdedigt de eenheid van zijn natie. Hij doet alleen zijn werk en niemand moet in zijn beleid tussenkomen. We zijn tegen imperialisme in het Midden-Oosten. Het Syrische volk en het volk van Antakya kunnen dit zelf oplossen.”

Malik Imran.

.

i677c52d721f3ae2ed82d05d5096006cb_7

President Bashar al-Assad tijdens een vraaggesprek met Sophie Shevardnadze van Russia Today. ( Foto: http://rt.com/news/assad-interview-exclusive-syria-265/ )

.

Reacties

Een gedachte over “Duizenden Turken houden steunmars voor president Assad (VIDEO)

  1. Media is enorm gekleurd, meeste mensen weten dit maar staan daar toch machteloos tegenover. Het verzwijgen van deelnamen van de NAVO aan operaties van extremistische moslims wordt bewust uit de media gelaten. Ook de extreme moslims houden zeer schijnheilig hun mond dat zij door hun z.g. vijand worden geholpen. We hebben het gezien met Afghanistan daar zaten onze boys ook om de drugs handel veilig te stellen. En de pers? Ze zwijgen bang voor geheime diensten en bankiers. Realiteit.

    Geplaatst door Bastiaan von Stapelberg | 12 mei 2013, 14:28

Plaats een reactie

Archief