Nieuws

Oorlogsmisdaden in Aleppo (VIDEO)


MEDIAWERKGROEP SYRIE – 18 juli 2013 – Dat de humanitaire situatie in Aleppo schrijnend is, is algemeen bekend. Met het doel om een islamitisch kalifaat, gebaseerd op religieus extremisme, te stichten heeft oppositiebeweging Jabhat al-Nusra vele oorlogsmisdaden begaan. Deze lijst is recentelijk aangevuld met de systematische uithongering van burgers die de regering goedgezind zijn. In Aleppo zijn folders uitgedeeld, door verschillende bewegingen binnen het Vrije Syrische Leger, die het verspreiden van voedsel, medicijnen en andere levensmiddelen in de wijken die pro-Assad zijn verbieden. Op deze  ‘misdaad’ staat de doodstraf. Dat deze boodschap de Syrische burgers niet ontmoedigd hun twee miljoen getroffen landgenoten te helpen is in bovenstaande video te zien.

Dat de terroristische daden van de Syrische oppositie in de westerse media onthaald worden met een oorverdovende stilte is geen verassing. De zogenaamde FUKUS-as (Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten) heeft zich in de afgelopen twee jaar ontpopt als beschermer van de – gewelddadige – oppositie.

Suzi.

.

BO5lbU2CAAAQqTi

Terroristen in Aleppo gebruiken gasflessen voor huishoudelijk gebruik als artilleriegranaten om buurten te bestoken, waar de inwoners tekorten hebben aan voedsel, geneesmiddelen en … gas doordat rebellen hen omsingelen.

.

Reacties

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Archief