Nieuws

Syrische soldaat: “Papa, ze gaan me onthoofden. Vergeef me alstublieft.” (VIDEO)


Einstein: “De wereld is gevaarlijk om in te leven, niet door zij die kwaad doen, maar door zij die louter toekijken en laten begaan.”
.

einstein1905_274x274

Albert Einstein (1879-1955), een van de grootste natuurkundigen in de geschiedenis, hier op foto in het jaar 1905. Toen publiceerde hij vier opzienbarende artikelen. In een ervan verklaarde de wetenschapper dat lichtgolven zich als deeltjes konden gedragen. Hiervoor kreeg hij in 1921 de Nobelprijs. In een ander artikel stelde hij dat energie gelijk is aan massa maal het kwadraat van de lichtsnelheid: E=mc2.

.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 4 juli 2013 – Een duivelse praktijk die rebellen in Syrië toepassen is om met het mobieltje van iemand die ze gevangen namen naar een familielid te bellen. Ze zeggen dan: “We hebben ‘een terrorist’ in ons bezit. Wat wil je dat we met hem doen?”. Daarna krijgt de familie de keuze of hun zoon of broer de keel wordt overgesneden of een nekschot krijgt.

Een soldaat van het Syrische nationale leger (SNL) vertikte het om die vraag in de naam van zijn ontvoerders-rebellen te stellen in het verplichte telefoontje aan zijn vader.

“Vergeef me alstublieft”

Hij zei tegen zijn vader: “Papa, ze gaan me nu onthoofden. Vergeef me alstublieft, jij en mijn moeder. Papa, ze gaan me nu onthoofden. Heb geen hoop meer. Er is geen hoop meer. Ik bevind me nu in een slachthuis en ze zullen me nu onthoofden.Geef mijn groeten aan mijn broers en zussen. Papa, luister, dit is mijn laatste ogenblik. Dit is mijn laatste gesprek. Vergeef me alstublieft, jij en mijn moeder.”

De vader antwoordde dat ze hem alles vergaven en dat God bij hem was.

Hoe moet het zijn om als ouder zulk telefoontje te moeten ontvangen van een zoon die seconden later zal worden onthoofd omdat hij vecht voor de eenheid en een vrij en seculier Syrië? Omdat hij een regel van de sharia overtrad of omdat hij gewoon christen, alawiet of een aanhanger van de regering is?

Deze rebellen zijn dus diegenen die president Obama, president Hollande, premier Cameron, leider van de Europese Liberalen Guy Verhofstadt en anderen steunen.

Iedereen een legitiem doel van rebellen

Rebellen van het Vrije Syrische Leger (VSL) die kinderen vermoorden en bloedbaden aanrichten en nadien de schuld geven aan het SNL. Die een menselijk hart verorberen als diner. Die een 15-jarige jongen door de mond schieten voor de ogen van zijn moeder. Die arbeiders van het postkantoor van hun gebouw naar beneden gooien. Volgens deze dolgedraaide gekken van rebellen bestaat er immers geen ‘ziekenhuis’, ‘school’ of ‘administratie’ in Syrië, maar ‘het ziekenhuis van Assad’, ‘de school van Assad’ en ‘de administratie van Assad’. Al deze gebouwen werden in al-Qusair en in andere gebieden, die rebellen in handen hadden, vernietigd. Net als kerken en moskeeën, want dit brengt mensen samen zodat ze zich kunnen verenigen tegen hun barbaarse plannen. Wie les geeft, zieken verzorgt of kinderbijslag betaald werkt voor de overheid en is in hun ogen een shabbiha, een vertegenwoordiger van president Assad, die ze bestrijden. Dus elke ambtenaar, leerkracht, verpleger, journalist, enz. is een legitiem doel voor hen om te ontvoeren en de keel over te snijden.

Recht om sharia op te leggen

Ze denken dat ze het recht hebben om mensen op basis van hun extremistische interpretatie van de sharia achter een auto vast te binden en met diens lichaam door de straten rond te rijden. Ze denken dat ze het recht hebben om kindsoldaten in te zetten, om zweepslagen uit te delen aan verliefde koppeltjes, jongeren te straffen die naar muziek luisteren of een moderne haarsnit hebben, om vrouwen te verkrachten zonder reden, om burgers te executeren op stadspleinen.

Geen moslims maar terroristen

Al deze daden hebben niets gemeen met de vreedzame religie van de islam en staan haaks op wat in de Koran staat. Deze rebellen zijn dan ook takfiri: moslimextremisten die een godsdienst misbruiken om hun eigen misdaden goed te praten. Zij vertegenwoordigen niet de moslims, niet het Syrische volk of de kritische oppositie, maar een netwerk van terreur.

Tsjetsjeense rebellen onthoofden priester in Syrië

De gruwelijke beelden van de onthoofding van priester Francois Murad door Tsjetsjeense rebellen – hier – blijven op onze ogen gebrand. Wat doen Tsjetsjeense rebellen in Syrië om nog te zwijgen over die andere veertig nationaliteiten?

Democratie?

Hoe kunnen wij onze kinderen vertellen dat wij in een ‘democratie’ leven als onze politici deze barbaren financieel, op politiek vlak en met nog meer oorlogswapens steunen? Om christenen en andere Syriërs de keel over te snijden. Om hun huizen en winkels te plunderen en in brand te steken. Hoe kunnen we onze kroost vertellen dat wat ze in de media horen ‘de waarheid’ is? Hoe kunnen we hen vertellen dat die politici ‘het goed menen’ en opkomen voor ‘vrijheden’? Welke ‘vrijheden’? Om vrouwen te verkrachten en de keel over te snijden? Om kinderen in te zetten als kanonnenvoer? Om historische gebouwen te vernielen die zelfs bezetters gedurende honderden jaren met rust lieten in de Levant? Om jonge mannen uit het leven te rukken omdat ze opkomen voor hun land en de eenheid van het volk of omdat ze toevallig christen, alawiet, druus, Palestijn, sjiiet, Turkmeen of wat dan ook zijn?

Als dit ‘democratie’ is, dan moeten wij luid en duidelijk tegen iedereen zeggen dat wij deze ‘democratie’ om mensen te vermoorden op basis van religie en etnische afkomst niet hoeven. Dan moeten wij onze politici en massamedia luid en duidelijk maken: Not in my name! Syrië hoeft jullie ‘democratie’ niet van barbaren en huurlingen die jullie uitkozen, betaalden en naar de Levent stuurden.

Albert Einstein

Of zoals Albert Einstein zei: “Le monde est dangereux à vivre, non pas tant à cause de ce qui font le mal mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire.” (“De wereld is gevaarlijk om in te leven, niet door zij die kwaad doen, maar door zij die louter toekijken en laten begaan.”)

Malik Imran.

.

.

Reacties

6 gedachtes over “Syrische soldaat: “Papa, ze gaan me onthoofden. Vergeef me alstublieft.” (VIDEO)

  1. Ik heb jullie beelden gestuurd van wandaden van de honden van assad maar die delen jullie niet hier op jullie propaganda paginatje, nee integendeel jullie verbergen dit! jullie zijn ook honden van assad en jullie moeten hard aangepakt worden insha Allah

    Geplaatst door Ja'far | 4 juli 2013, 10:13
  2. Haltyplo,

    Dit is natuurlijk vreselijk allemaal. Ik sta aan jullie kant, maar in oorlogen gebeuren erge dingen. Assad moet ze er maar flink van langs geven, hoop ik als er tegenslagen zijn. Partijen die aan de winnende hand geraken, kunnen mogelijk dus ook minder gewelddadige oplossingen zoeken.
    Westelijke interventies hebben hun oriëntatie in het westen. Wij kunnen hier dus mogelijk dingen zien of hebben ervaren, die ergens anders nog eens extra uitgeleefd worden. Op die manier kunnen wij soms dingen ook weer manipuleren. “ik kan dat niet plaatsen”, nou, waar plaats je dat dan??? Dus de ons omringende wereld is een impuls voor gedrag elders. Daar geeft de binnenlandse situatie dus aanknopingspunten om te handelen.
    Dus mensen worden hier in stukken gesneden!! Spreek je daar nu over, dan gaan die beulen dat imiteren elders. Zo werkt hun barbarij weer als censor hier. Ik kan er maar beter over zwijgen?!
    Maar ook in de openbare ruimte zijn dergelijke voorstellingen te vinden!!
    Dat verband wordt niet gelegd! Het is juist het nivo waarop ik soms met succes probeer te intervenieren. Er waren hier stickers geplakt van harten. Als ik denk aan zo’n maaltijdje van een kannibaal, dan haal ik dat natuurlijk weg. Maar problematischer is een brug die voorstellingen heeft van onthoofde hoofden!!
    Met vervuiling geeft dat mogelijk input elders om te gaan barbaren.
    Dus dan zou je discussie kunnen krijgen over de eigen openbare ruimte. De linkse politiek heeft daar mogelijk teveel onnozelheid over: Een doorgezaagd lichaam moet dan kunnen. Het is allemaal ‘vrijheid van meningsuiting’, en men ziet het belang er niet van om hakenkruizen ,hitlergroeten, vervuiling, kapotte zaken aan te pakken. De discussie gaat dan vaak over over werkgelegenheid, en bezuinigingen,
    Er zit wel verband tussen die barbarij elders en bv de gravity hier. Het heet kunst te zijn, en vrijheid, en al dat soort fraaiigheid met woorden. En een ander gaat dood…

    Ik ben het niet met Einstein eens. Degene die kwaad doet, doet natuurlijk kwaad. Maar het kwaad is uitgebreider dan dat, er zijn er meer.

    Ik hoop dat de gebeurtenissen in Egypte de Syriers en Palestina ten goede zullen komt.

    Het is wonderlijk dat oorspronkelijk atheïstische richtingen godsdienstrijden voeren in het buitenland.
    Dat kan te maken hebben met woningbezit in de sociale huursector bijvoorbeeld waar islamieten wonen. Zo kwam Erdogan waarschijnlijk ook aan de macht. Dat is de situatie in Nederland, maar is dat ook zo in het Frankrijk van Hollande.
    Iets dergelijks speelt ook in de arbeid.
    Die arbeiders zijn niet links en maken er soms een troep van. Je kan er gewwon achter aan gelopen..

    met vriendelijke groeten José van Dijk

    Geplaatst door jose van dijk | 4 juli 2013, 11:18
    • Het zijn allemaal moordenaars die een excuus hebben gevonden om te moorden en vinden dat nog rechtvaardig ook .wat God heeft gemaakt wordt door mensen kapot gemaakt .je maakt van je God een moordenaar. hij kan het blijkbaar zelf niet alleen de duivel wil je kapot maken, hij komt om te roven en te stelen het liefst je leven,en geeft je slechte gedachte .je voed het kwaad op deze manier en het kwaad heeft bloed nodig. dit heeft te maken met zelf gemaakte religie gemaakt door mensen .deze mensen (beesten) horen in het gekkenhuis

      Geplaatst door geloof in het leven | 12 februari 2014, 22:51
    • Wat een dwaas antwoord,kijk even op internet bij,Priester onthoofd in Syrië,misschien dat je dan wat ga nadenken
      over je antwoord en deze enig sinds aanpast,wat doen al die vreemde in Syrië en wat doen ze als Assad er niet meer is,weer veilig naar het westen of blijven ze er heel hun leven wonen,wat denk je?

      Geplaatst door arnold | 25 maart 2014, 19:01

Plaats een reactie

Archief