Nieuws

Open cyberoorlog tussen Nederlandse en Belgische ISIS- en al-Nusra terroristen


Nederlandse jihadisten op het platteland van Aleppo in 2014.

Nederlandse jihadisten op het platteland van Aleppo in 2014.

Exclusieve bijdrage door onze correspondent Chessy

.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 13 april 2014 – Er is een wrede verbale oorlog gaande op het internet tussen Nederlandse, Franse en Belgische leden van de terreurorganisaties ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) en Jabhat al-Nusra, die elk moment kan omslaan in een fysieke oorlog. Dit valt jammer genoeg te concluderen na bestudering van de geluiden die wij tegenkomen op het internet.

.

De bondgenoten van gisteren zijn vandaag vijanden en rivalen

De Brusselse Syrische terrorist Sheikh Bassam Ayachi.

De Brusselse Syrische terrorist Sheikh Bassam Ayachi in Syrië.

.

De Belgische en Nederlandse leden van Jabhat al-Nusra en ISIS in Syrië en hun volgelingen in het Westen hebben zich als gevolg van deze oorlog tussen al-Qaida en ISIS verdeeld in drie kampen. Er zijn de voorstanders van al-Qaida, de voorstanders van ISIS en de ‘neutrale jihadisten’, zoals de Nederlandse Turk/Syriër Yilmaz.

.

Als gevolg van deze splitsing heeft Jejoen Bontinck belastende verklaringen afgelegd tegen ‘ISIS4Belgium’ oprichter Abu Imran en verliet de Belgische terrorist Michael Delfortrie Syrië, met als opgegeven reden ‘dat hij zich niet goed ontvangen voelde door de leden van de sharia-groepering ‘ISIS4Belgium’.

.

Als gevolg van deze oorlog werd de ex-informant van de staatsveiligheid, onze ‘troetel-imam’ Elliays Azaouaj bijna geëxecuteerd nadat hij na aankomst in Syrië herkend werd door leden van Sharia4Belgium. Die hebben hem direct gedetineerd, vernederd en gemarteld. Hij werd uiteindelijk toch gespaard van executie door de pupillen van Abu Imran als gevolg van de bemiddeling door de Brusselse Syrische terrorist Bassam Ayachi.

.

Bedreigingen en beloftes met liquidaties

De Nederlandse jihadist Abu Abdur-Rahmaan al-Iraqi (hurkend op deze foto) zou door zijn eigen terreurgroepering in al-Bab in Noord-Syrië zijn opgepakt melden bronnen in Damascus. De terroristen van de 'Islamitische Staat van Irak en Sham' (ISIS) zullen hun eigen mannetje zelf berechtigen lieten ze weten. Wellicht is de polderjihadist - zelfs naar ISIS-normen - te ver gegaan inzake de onthoofdingen van o.a. Jabhat al-Nusra rebellen en vooral het verspreiden van deze bloedige foto's. Een foto van Khalid K. uit Almere met vijf hoofden van onthoofde tegenstanders en een mes werden via de sociale media bekend over de hele wereld.

De Nederlandse jihadist Abu Abdur-Rahmaan al-Iraqi (hurkend op deze foto) zou door zijn eigen terreurgroepering in al-Bab in Noord-Syrië zijn opgepakt melden bronnen in Damascus. De terroristen van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) zullen hun eigen mannetje zelf berechtigen lieten ze weten. Wellicht is de polderjihadist – zelfs naar ISIS-normen – te ver gegaan inzake de onthoofdingen van o.a. Jabhat al-Nusra rebellen en vooral het verspreiden van deze bloedige foto’s. Een foto van Khalid K. uit Almere met vijf hoofden van onthoofde tegenstanders en een mes werden via de sociale media bekend over de hele wereld.

.

De onderlinge haat en rivaliteit tussen de Nederlanders en de Belgen van al-Nusra ten opzichte van de Nederlanders en de Belgen van ISIS is zo diep dat zij elkaar direct en indirect bedreigen met de dood en onthoofding als zij elkaar treffen op het slagveld. Deze strijd is zo uit de hand gelopen dat de Belgische, Franse en Nederlandse leden van al-Nusra een geldbedrag hebben uitgeloofd op de hoofd van Khalid K.

Deze Khalid K., alias Abu Abdur-Rahmaan al-Iraqi, wordt door al-Nusra beschuldigd van betrokkenheid in de onthoofdingen van vijf al-Nusra leden. Alleen ontkende Khalied K. deze beschuldigingen recent nog in een interview met crimesite.nl, wellicht als de laatste uitweg om zijn onschuld te bewijzen en die te laten vaststellen,indien hij vermoord zou worden. ( http://www.crimesite.nl/nieuws/buitenland/28409-khalid-k-ontkent-onthoofding )

.

Een voorbeeld van de verbale oorlog tussen de Belgen en Nederlanders van ISIS, al-Qaida en Jabhat al-Nusra:

 
 • Abu Dujana Akhi deze mensen passen de sharia toe in zijn geheel en op iedereen. Onlangs gingen er broeders van jn onderweg naar hun vijand bachar om een grote aanval in te zetten, daarna werden ze ingesloten door dawla en hebben ze hun wapens als ghanima genomen Meer weergeven
 • Abou Moussa Ja het klopt, ze zijn in oorlog met elkaar. Zoals de laatse verklaring van afdeling oost van JN in Shaam zeggen zij zelf wij zijn al 2 maanden Dawla aan het bestrijden. Dan hebben zij alle recht om zich te verdedigen.Laatste video (van Dawla) heeft aangetoond dat Dawla ook haar eigen soldaten berecht, wat jij zegt is onzin en gedoopt in partijdigheid.
 • Abu Dujana Akhi verdedigen wilt zeggen dat je je stuk grond verdedigd die jij hebt afgenomen van bachar en niet jou broeders in een val lokken die onderweg zijn om de echte vijand te bestrijden!
 • Abu Dujana Subhanallah dawla kent geen maslaha van de ummah, maar eerder hun eigen maslaha!
   

.

Nederlandse jihadisten op het platteland van Aleppo in 2014.

Nederlandse jihadisten op het platteland van Aleppo in 2014.

.

Nederlandse jihadisten op het platteland van Aleppo in 2014.

Nederlandse jihadisten op het platteland van Aleppo in 2014.

.

Nederlandse jihadisten op het platteland van Aleppo in 2014.

Nederlandse jihadist op het platteland van Aleppo in 2014.

.

Nederlandse jihadisten op het platteland van Aleppo in 2014.

Nederlandse jihadisten op het platteland van Aleppo in 2014.

.

Nederlandse jihadist op het platteland van Aleppo in 2014.

Nederlandse jihadist op het platteland van Aleppo in 2014.

.

Chessy.

Reacties

5 gedachtes over “Open cyberoorlog tussen Nederlandse en Belgische ISIS- en al-Nusra terroristen

 1. leef als een beest , sterf als een beest.
  bij iedere moord die je pleegt sterft er een stukje van je ziel.
  ik vraag me af als je geen ziel meer hebt of je dan nog welkom bent in het hemel…..

  Geplaatst door learsi | 20 april 2014, 15:26

Trackbacks/Pingbacks

 1. Pingback: MeerVrijheid Blog » Blog Archive » Open cyberoorlog tussen Nederlandse en Belgische ISIS- en al-Nusra terroristen - 17 april 2014

 2. Pingback: Nederlandse en Belgische Syriëstrijders reageren op berichten over interne ruzies | Mediawerkgroep Syrië - 19 april 2014

 3. Pingback: Jacht op ‘dwalende’ Europese Syriëstrijders geopend | Mediawerkgroep Syrië - 22 april 2014

 4. Pingback: Abu Gastbijshaam: “Wij staan klaar om te vertrekken om de sahawat hard aan te pakken in Sham” | Mediawerkgroep Syrië - 23 april 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: